Kattenoppasservice

Katten zijn territoriale dieren; ze houden er niet van om uit hun territorium gehaald te worden, dit geeft hen veel stress. Als u met vakantie gaat, dan blijft de kat het liefst thuis. Lekker in zijn eigen omgeving, met het voer dat hij gewend is en geen vreemde katten om hem heen.

Kattenoppas Bennekom biedt verzorging op maat. Tijdens het intakegesprek bekijken we welke bezoeken aansluiten op uw wensen en die van de kat, zodat uw kat de aandacht en verzorging krijgt die hij nodig heeft.

Door mijn ervaring met katten en opleiding op het gebied van kattengedrag en dierenverzorging kunt u erop vertrouwen dat uw kat de juiste zorg krijgt!

Werkgebied
Mijn werkgebied is de regio Ede, Wageningen en Bennekom. Woont u in een aanliggende regio, dan kan ik u ook vaak van dienst zijn.

Werkwijze dierenverzorging
Indien u interesse heeft in de diensten van Kattenoppas Bennekom kunt u via e-mail of telefonisch contact met mij opnemen voor het maken van een vrijblijvend *intakegesprek. U ontvangt via de e-mail een bevestiging van de afspraak en een opdrachtformulier. Dit formulier dient u voorafgaand aan het gesprek ingevuld retour te sturen waardoor het als input voor het gesprek gebruikt kan worden.

Tijdens het intakegesprek bespreken we de gezondheid en het karakter van uw dier(en). Ook kijken we naar welke verzorging gewenst is en of er een klik is tussen uw dier(en) en mij. Indien u gebruik wilt maken van de diensten zal het opdrachtformulier ondertekend worden.

Sleutels
Uw huissleutel kunt u tijdens het intakegesprek aan mij geven of later op mijn huisadres afgeven.

Betaling
Ongeveer 4 weken voor de oppasperiode ontvangt u een factuur. U dient 50% van het totale factuurbedrag uiterlijk 3 dagen voor de oppasperiode overgemaakt te hebben. Het restant dient u uiterlijk een week na de oppasperiode over te maken.

Werkzaamheden
Tijdens de oppasperiode voer ik de werkzaamheden uit zoals vastgelegd op het opdrachtformulier en wanneer u weer thuis bent stuurt u mij een e-mail of sms, zodat ik weet dat u de zorg voor uw dier(en) weer overneemt. De sleutel wordt nooit bij u achtergelaten, zodat wanneer u later terugkomt dan gepland, ik de verzorging in overleg met u kan voortzetten.

Benodigdheden
Om zo veel mogelijk tijd aan uw huisdier(en) te kunnen besteden en zo min mogelijk aan het zoeken van spullen, vraag ik u om voor uw vertrek de dierbenodigdheden op een makkelijke plaats te zetten. Het voer bij voorkeur in een goed afgeloten blik of ton, zodat uw dier hier niet bij kan. Ook speeltjes die gevaar kunnen opleveren als uw dier er alleen mee speelt, zoals speelhengels, graag goed opbergen.

Indien er niet voldoende voer of grit ed. aanwezig is, zal ik deze aanschaffen. U ontvangt dan een extra factuur na afloop van de opppasperiode.

*Neemt u voorafgaand aan het intakegesprek alstublieft de voorwaarden door.

"Met Carla is het net als met een kunstenaar, ze heeft door haar ervaring en deskundigheid “een eigenheid”, waardoor ze de zorg met een soort flair van gemak, precies zo weet vorm te geven dat het de betrokkenen (eigenaar en dieren) raakt en goed doet" - Yvonne Weeseman

Kort bezoek

Minimaal 15 minuten per bezoek

 • Post opruimen
 • Kattenbakken uitscheppen
 • Kat(ten) eten geven en water verversen
 • Opruimen van eventuele ongelukjes
 • Kat(ten) naar binnen of buiten laten
 • Medicatie toedienen
 • Spelen met de kat(ten)

Voor de mogelijkheden, aanvullende diensten en tarieven; download het formulier 'Diensten en tarieven'.

Basis bezoek

Minimaal 30 minuten per bezoek

 • Zie Kort bezoek met extra:
 • Kattenbak(ken) volledig reinigen (uitsoppen)

Voor de mogelijkheden, aanvullende diensten en tarieven; download het formulier 'Diensten en tarieven'.

Lang bezoek

Minimaal 45 minuten per bezoek

 • Zie Basis bezoek met extra:
 • Veel speel- en verzorgtijd

Voor de mogelijkheden, aanvullende diensten en tarieven; download het formulier 'Diensten en tarieven'.

Wat vinden de klanten?

Annette en Timo"We werden opgewacht door een rustige Muis. Dat is wel eens anders geweest na een vakantie. Voor ons een teken dat er goed voor haar is gezorgd, dat ze aandacht heeft gehad, en dat is fijn om te constateren. Heel erg bedankt voor al je goeie zorgen."
_________________________________________________________________________________________________________

Gerda en Henk: "Carla heeft voor de 2de keer op onze 4 katten gepast en omdat het nu erg mooi weer was heeft ze zelfs de waterbak buiten elke dag voorzien van water. De katten waren daarom ook vaak buiten, maar het is haar gelukt om toch de 2 katten die echt medicatie nodig hadden de juiste pilletjes te geven. Onze oude schuwe kat is helaas nog niet zo goed bevriend dat ze een lekker snoepje aan wil nemen, maar dat komt voornamelijk omdat mevrouw buiten verbleef, maar Carla heeft het wel geprobeerd! We zijn opnieuw erg tevreden en zullen haar zeker nog een keer vragen om op te passen. Carla, we zijn blij met je verslag elke dag en dat alle katten weer goed verzorgd zijn door jou! Heel erg bedankt."
_________________________________________________________________________________________________________

Christine: "Eind april gingen we twee weken naar Hongarije. Onze twee lieve katten willen we dan ook graag in vertrouwde handen achterlaten. Naast de bezoekjes die onze kinderen konden brengen voor kattenzorg, hebben we ook Carla enkele keren ingezet. Ze komt vooraf om kennis te maken en de situatie qua kattenvolkje in te schatten. Bij haar bezoeken maakt ze verslagjes van wat ze doet en wat ze tegenkwam. Heel prettig, want zoiets wil je graag weten. Ook onze bange kat, gedroeg zich normaal in haar aanwezigheid. Best bijzonder. Wij zijn dus tevreden klanten: Carla neemt haar vak serieus en is er erg goed in. Ze heeft oog en veel gevoel voor katten. De zorg is bij haar in goede handen."
_________________________________________________________________________________________________________

Ron en Karen: "Wij hebben het Carla best lastig gemaakt met onze drie katten én drie kippen maar allen zijn uitstekend door haar verzorgd tijdens onze vakantie. We zullen Carla dan ook direkt weer vragen om onze huisgenoten te verzorgen tijdens een volgende vakantie!"
_________________________________________________________________________________________________________

Frank en Jorien: "Dit jaar voor het eerst geen familie of vrienden met katten ervaring die op onze Aslan en Welgje konden passen als wij vakantie hadden. We hebben getwijfeld of een pension een optie zou zijn of zelfs om thuis te blijven. Onze dierenarts heeft ons op de diensten van Carla gewezen. Na een kennismaking/intake met een goed gevoel op vakantie gegaan. Toen we na 2 weken terug kwamen was het geweldig om onze 2 poezenbeesten ontspannen en tevreden te zien. Het was duidelijk dat het ze aan niets had ontbroken! Dat maakte voor ons de vakantie helemaal geslaagd.

Dus de keuze voor Carla, kattenoppas Bennekom was een schot in de roos. Geweldige service, katten die in hun eigen huis konden blijven, met de zorg van iemand die veel verstand heeft van en gevoel voor dieren! Super bedankt!!!"
_________________________________________________________________________________________________________

Yvonne Weeseman: "We hebben Carla nu een aantal keren als oppas ingeschakeld, vooral eigenlijk omdat we heel veel om onze dieren geven, en ze het beste gunnen als wij weg zijn.

Bij het kennismakingsgesprek was mij meteen duidelijk dat ik, die veel ervaring met katten heeft, heel veel te leren heb van Carla. Ze heeft ons van alles verteld over hun gedrag, en denkt altijd mee. Over vanalles waar ik zelf nog niet over had nagedacht, zodat hun leven nog fijner kan worden. En haar houding daarin is ondersteunend en respectvol.

Een van onze katten is best een emotioneel dier, die ons echt behoorlijk kan missen. Maar Carla krijgt het voor elkaar dat wij bij thuiskomst vrolijke snoetjes aantreffen, met zo’n blik van “wij hebben onze eigen vriendin als jullie er niet zijn”. Ze heeft een mand vol speeltjes en is er echt voor ze, plus dat je weet dat ze een gedegen professionele achtergrond heeft die ze inzet. Het kan lijken alsof ze gewoon komt spelen en aaien enzo, maar het is veel meer dan dat, het is uitstekende zorg.

Carla is gewoon superalert, flexibel, een warme persoonlijkheid, en je weet altijd wat je aan haar hebt. Naar de katten noemen we haar “de poezenvriendin”. En ik begrijp heel goed waarom ze zoveel aanvragen krijgt, de populariteit is compleet verdiend!"
_______________________________________________________________________________


Andries en Lisette"Carla heeft nu al een aantal keren op onze kat Buffy gepast en we kunnen niet anders zeggen dan dat we ontzettend tevreden zijn over de manier van werken van Carla. Ze heeft alle aandacht voor de dieren en werkt daarbij heel zorgvuldig. Het is iedere keer weer heerlijk om een tevreden en relaxte kat aan te treffen bij thuiskomst. Voor ons nooit een andere oppas meer!"