Simon en Roosje

"Sinds een paar jaar past Carla tijdens onze vakanties op onze twee katten. Dit bevalt supergoed! We gaan echt met een gerust gevoel op vakantie.

 

Afgelopen jaar bleek (vlak voor onze vakantie) onze poes een blaassteen te hebben die pas operatief verwijderd kon worden na onze vakantie in het buitenland. Omdat Carla zo goed geschoold is op het gebied van dierenwelzijn en omdat ze echt hart voor dieren heeft, zijn we toch op vakantie gegaan. Carla is twee keer op een dag gekomen en heeft ons goed op de hoogte gehouden. Ze knuffelt en speelt volop met de katten en houdt alles heel netjes schoon.

 

We vertrouwen haar voor 200% en hopen dat we nog lang van haar betrokkenheid mogen genieten." 

Maja en Floortje

Carla zorgt al vanaf 2019 meerdere malen per jaar voor onze twee poezen. Vanaf het begin hebben wij er een heel goed gevoel bij. Na een minder prettige ervaring met een poezenpension zochten we naar een oppas aan huis.

 

Het eerste gesprek met Carla was zeer prettig en onderhoudend en we voelden zeker een click en die click is er nog steeds.

 

Wij laten onze poezen met een gerust hart aan Carla over. Tijdens de vakantie houdt ze ons met appjes en foto’s op de hoogte van het wel en wee van onze poezen.

 

Carla communiceert duidelijk en efficiënt. Ze is zeer zorgzaam, deskundig en betrokken. Ze verzorgt de poezen niet alleen, ze geeft ze veel aandacht en speelt ook met hen. Bij thuiskomst merken we dat onze poezen relaxt zijn en niet gefrustreerd door onze wekenlange afwezigheid.

 

Het eerste wat wij doen als we een vakantie willen boeken, is kijken of Carla beschikbaar is, zo niet, dan geen vakantie. We kunnen ons echt geen betere wensen!"

Vaya en Max

"Al jaren maken wij met grote tevredenheid gebruik van de diensten van Kattenoppas Bennekom.

 

Carla is de grootste dierenvriend die je je als baasje maar kan wensen. Het is een heel geruststellend idee dat Carla er is als we op vakantie gaan: de post wordt apart gelegd, planten krijgen water, ze is zelfs bereid de buitenplanten water te geven, kliko's worden aan de straat gezet, het huis (kattenbakken etc) wordt goed schoon gehouden en het allerbelangrijkste de katten krijgen heel veel liefdevolle, deskundige aandacht en zorg.

Kortom het is weer heerlijk thuiskomen na een vakantie, met blije katten in huis!

 

De communicatie verloopt heel vlot en vriendelijk, ze is zeer deskundig op kattengebied en is heel flexibel.We hopen nog jarenlang een beroep op haar te mogen doen."

Bep en Sid

"Met Carla als onze vaste oppas van onze boefjes Bep en Sid gaan wij al jaren gerust op vakantie!!!

 

Bep en Sid zijn heerlijk ontspannen als ook wij weer ontspannen en uitrust van een heerlijke vakantie thuis komen... kortom.. win win situatie voor mens en dier 🥰"

A-Maai

"A-Maai is altijd in hele goede handen bij Carla.

 

Hij is niet de makkelijkste om mee om te gaan en zijn medische geschiedenis is best ingewikkeld, maar ik ga met een gerust hart op vakantie wetende dat Carla hem ontzettend goed verzorgt!"

 

Tijger

"Hele fijne oppas voor onze kat Tijger. Wij laten hem altijd met een gerust hart achter wanneer wij op vakantie gaan.

 

Naast dat ze Tijger altijd heel goed verzorgt, neemt ze ook echt de tijd om met hem te spelen. Echt geweldig!

Sammie

"Je huisdier 'achterlaten' tijdens vakantie is best een dingetje.

 

Sinds Carla onze Sammie komt verzorgen, gaan we met een gerust hart op vakantie. Het natje en het droogje wordt uiteraard verzorgd, maar ze speelt, neemt spelletjes mee en neemt de tijd even uitgebreid te knuffelen. 

 

Erg fijn om zo'n betrouwbare oppas te hebben om op terug te kunnen vallen!" 

Mikey

"We hebben altijd met een gerust hart op vakantie of een weekendje weg kunnen gaan.

 

Mikey werd super verzorgd en geknuffeld door Carla, een betere kattenoppas hadden we niet kunnen hebben. 

 

We kregen vaak een paar foto's, appje of filmpje waar je op kon zien dat hij het prima had.

 

Dank je voor je goede zorgen."

Yana

"Al jaren komt Carla bij ons aan huis om op onze zeer gestreste bange poes te passen. Waarom bang, waarom gestrest? Niemand weet waarom, maar Carla heeft een gave om met dit kattenbeestje om te gaan. Ze heeft haar geleerd dat kammen prettig is en geeft af en toe een goede tip.

 

Met een gerust hart gaan we op vakantie, krijgen foto's en filmpjes toegestuurd en als we thuiskomen hebben we een relaxte poes.

 

Ook zorgt ze voor onze kaketoe, Kipje.

 

Ik hoop nog lang van je diensten gebruik te maken."

Jochem en Kate

“Wanneer wij op vakantie gaan weten we zeker dat de katjes goed verzorgd worden door Kattenoppas Bennekom.

 

Ook Jochem en Kate zijn altijd weer blij wanneer Carla Nienhuis langskomt om te knuffelen, spelen en te verzorgen.

 

Zo kunnen wij met een gerust hard een weekendje of langer van huis gaan.”

Zorro

"Carla heeft gedurende de zomervakantie op onze kat Zorro gepast.


Zorro is normaal gesproken wat terughoudend naar vreemden toe maar hij voelde zich al heel snel op zijn gemak.


Carla is vriendelijk en professioneel."
 

Muis

"Carla is zorgzaam, doortastend en geeft ons 100% een vertrouwd gevoel als we op vakantie zijn.

 

Voor Muis is het ideaal dat hij lekker thuis kan blijven.

 

Wat een fijne service!"

 

Chaqui and Tokyo

Carla has been taking care of my cats, Chaqui and Tokyo, since I moved to Bennekom in 2021. I travel frequently for work, and I always try to combine my work trips with vacations or, if I travel to or near my home country, with visits to my family and friends. This means that I am sometimes away for several weeks at once. I don't need to explain to any pet parent how difficult it can be to leave your fur friends behind when you travel. But knowing that Carla will be taking care of my kitties reduces my separation anxiety quite a bit.

 

She is the most professional pet caretaker I have ever met. I am quite sure that my cats are fond of her, and I love that she sends me pictures and videos and communicates when there is a problem with them (fortunately, there have never been major problems, but more like me forgetting to apply their anti-flea treatments timely).

 

I would recommend Carla's services to every pet parent in the Bennekom area.”

Mina

De verzorging van de kat heeft bij ons de hoogste prioriteit. Iemand vinden die daarin mee gaat is een uitdaging, maar wij hebben Kattenoppas Bennekom gevonden.

 

Via e-mail is het eerste contact gelegd en al snel volgende een kennismaking. Na de kennismaking durfde ik de vakantie te boeken.

 

Heel gelijkmatig informatie ontvangen. Op een prettige en gedosseerde manier. De algemene voorwaarden, fijne checklist en duidelijke afspraken.

 

Onze kat heeft vakantie gehad in haar eigen huis. Het ritme is gelijkwaardig gebleven, waardoor de kat nauwelijks stress heeft gehad.

 

Wij hebben het adres gevonden. Onze kat krijgt de verzorging die ze nodig heeft en Kattenoppas Bennekom probeert zo nauw mogelijk aan te sluiten op het dagelijkse ritme.

 

Wij zijn met een gerust hart op vakantie geweest. Dagelijks een berichtje gehad, dat hadden we van te voren afgesproken."